Wijnverhaal

Wijnverhaal icoon

De lekkerste wijnspijs combi's

Een geslaagde wijnspijs: a match made in heaven

Ik denk dat we het allemaal wel met elkaar eens kunnen zijn hierover. Wijn en spijs op een succesvolle manier gecombineerd is een van de mooiste dingen op aarde. 

Als je het hier niet mee eens bent, ben je misschien niet op de juiste plek. We gaan het namelijk over wijnspijs hebben!

Zo heerlijk rijk, romig en hartig. Best een uitdaging voor wijn, vooral vanwege het ei. Maar geen zorgen, in dit artikel geef ik je een aantal fantastische tips.

Fris, puur en licht. Sushi is een favoriet van velen, daar hoort natuurlijk een mooie wijn bij. In dit artikel vind je mijn tips voor een geslaagde wijnspijs combi!

Steak tartaar is toch wel echt een van mijn favoriete gerechten. Maar wat schenk je erbij? Je ontdekt het in dit artikel, inclusief linkjes naar dikke tips!

Carpaccio, zo simpel maar toch ook zo ontzettend lekker. In dit artikel vertel ik je welke wijn (inclusief linkjes) je hier het beste bij serveert, en waarom!

Wijnspijs. Geweldig als het lukt, maar zo jammer als het niet lukt. Op zoek naar de beste wijnspijs tips? Ik geef in dit artikel de basics van wijnspijs theorie.